Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag älskar dig passionerat


mina bönor, mina hönor
mina vänner och drabanter
jag är ledsen att jag måste
proklamera hur det är
men den tuppen som har varit
måste stilla abdikera
jag är ledsen, fan så ledsen
att det kommit till det här

om jag kunde, då jag skulle
låta världen va ett horhus
va ett hönshus, ett chockladhus
utan nötter eller pris
men den värld som vi har skapat
smakar bittert mer än söttma
och här inne har jag anat
hur det slutar på nått vis

det finns dagar då jag undrar
hur det skulle vara utan
alla sånger, alla gånger
då vi funnit våra liv
att besannas i varandras
alla dikter och noveller
hur vi hittat det vi sökte
i nån annans perspektiv

låt mig avsluta min saga
innan kvällningen är kommen
om en enbent, lite galen
allt för kollrig trubadur
jag vill tacka ni som lyssnat
ni som vandrat längs med vägen
låt mig slutligen få sjunga
en förtrogen signatur

robin hood och lille john
går igenom skogen
har så skojigt med varan
i glada vänners lag
tänka på den glada tid
de upplevt med varandra
oo de lally oo de lally
hoppsan vilken dag




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 841 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-20 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag vill i a f ha poetuppen kvar
*surar*
2007-08-29

  himlens hemlighet VIP
allan din tupp - fortsätt gala du bara!
2007-08-21

    johanna1234
vilken text..
fantastiskt okrystade rim, gillar gillar. och snygga kopplingar till vår vän agda.
fast jag fattar inte riktigt. styckena står liksom lite för sig själva och jag hajar inte kopplingen, sammanhanget. men...tycker om ändå :P
bokmärker och funderar
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen