Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag i alla väder ryckte tuppen ut en fjäder



är det nån som minns
hur sagans prins
fann sagans vackra mö

är det nån som tror
att blommor gror
till blommor för att dö

är det nån som lyckats
lyckan fånga i ett ögonblick

jag älskade ett kort sekund
som kom och sedan gick




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 563 gånger
Publicerad 2009-01-02 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen