Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku


tanken med regnet
är att vi skall bli våta
och växa




Bunden vers (Haiku) av Allan_i_Dalen
Läst 742 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-12 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
PS: Håller med den första kommentatorn, tuppfan
2007-07-13

    ej medlem längre
Ja. Fast, när jag skjuter rötter ur mina tår, blir ekparketten förstörd
2007-07-13

  Osram
Ja så är det! =) Fin haiku tycker jag.
2007-07-12

  "Silver" VIP
Mycket bra och fyndig, samt en viss tröst i detta evinnerliga regnande.
2007-07-12

  himlens hemlighet VIP
ja, du är fin - tuppfan!
2007-07-12

    Allan_i_Dalen
du är fin tuppfan
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen