Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blankvers


det brister mitt register
av raster och prisma
en kråkas krax är allt du hör

jag dör förblöder
när orden faller

vika
för ett svin




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 603 gånger
Publicerad 2008-03-18 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen