Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2007-09-27
Inspirerad av "Kreativ Insikt"




Komprimerat

Grässtrået
med sina daggdroppar.


Det stora
i det lilla.

Trädet står i blom, bladen vajar i vinden.


Är det inte hisnande?




Övriga genrer av Osram
Läst 550 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-28 14:50



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jo det är just det som får en att känna livet.
det lilla, det bästa.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram