Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-10-06


I morgon ska jag vakna

Ikväll ska jag dra täcket över huvudet
och inte vakna föränn i morgon. Jag ska borra ner huvudet
i kudden
och gråta bort all sorg och smärta.

I morgon ska jag vakna

utvilad och stark.




Fri vers av Osram
Läst 678 gånger
Publicerad 2006-10-06 21:31



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
tycker mycket om denna, en påtaglig känsla,
kanske

täcket över huvudet
Jag ska borra ner huvudet i kudden,

lite upprepning och huvudet är både under och ovanför täcket,
lite så kanske

men funkar bra ändå
2006-10-16

  Per Rydberg
Kænslan i texten går inte att ta miste på! Du beskriver rakt och starkt! Jag gillar den!
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram