Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fundering....



Mig själv närmast

Jag är mig själv

närmast

Jag är allt

jag behöver




Övriga genrer av Osram
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-26 22:03



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
precis, det är det viktigaste
enkelt och så
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram