Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hi och hej.

Mor ror
åran brast
katten låna
far en kvast

sopade gjorde han
vågorna försvann
inte kom de i lann´

mor på rådet då fann
vände röven mot vinn´
kjolen lyftes skummet yrde
far med pinnen styrde.

© Bosse 15 januari 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-15 19:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jahaa. Detta är
Väl ej en familjesida
Så att oskyldiga kan
Drabbas. De som just
Lärt sig läsa o ej tror
På tomten längre?
;}

2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten