Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En själs alla frågor

Gräset är grönt och himlen är blå,
det är så min dikt börjar då.

Hur jorden startade det vet man ej,
var det Gud eller Big Bang, säg mig.

Så djupa frågor en själ har,
men tillbaka kan man ej få mer än tunna svar.




Bunden vers (Annat versmått) av Isabellaisabella
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-15 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabellaisabella