Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till själen

Du är så innerligt vacker
Du kan bara vara, vara där och få det vackra du är
Inte sminkad och påmålad som andra, ändå vacker du vandra
Vacker, vacker som ett körsbär, polerat och blänkande utan minsta ansträngande
Du kan vem du vill få, och de kmr aldrig gå,
för du har så mycket av det goda och kan ännu mer froda.




Fri vers av Isabellaisabella
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-22 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabellaisabella