Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visste inte vad jag skulle skriva om, fick panik för det, och beskrev mina känslor. Ett tips om ni får blackout om ni vill skriva :)


Otillräcklighet

Du tänker att du varit overksam för länge
men känslorna har slutat rinna ner
på papperet genom dina fingrar
för länge, länge sedan

Den förvirrande känslan av tomhet
fyller hela dig på en tiondels sekund
och så fort du ser en chans att skriva
blir du paralyserad, förlamad

För du kommer aldrig kunna förklara
den fulla känsla av otillräcklighet
förrän du har stått vid kanten av ett stup
och bara haft halva kroppen på fast mark

och det vet du




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-06-02 18:43



Bookmark and Share


  Jenny Jönsson
Haha tack Milla :P men det är du med :)
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson