Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MENINGSLÖSHETEN MED KRIG


Finns det något meningslösare
än mäns krig
Nej det finns bara sorg
i unga mäns mödrars tårar

En sorg som gör hjärtat
helt sönderslaget
av dessa kaskader av
bomber med hycklerier
Finns det något mer
destruktivt
än att försöka ta kål
på så många som möjligt

Vad hade dessa unga män
i tankarna
En sorgsen berättelse hur
människan inte fungerar
som den ska
Hjärnan har fått verkas i
våldet så länge att den
har blivit hjärndöd.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-17 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj