Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns faktiskt...


Ett halvt ark papper

Ett halvt ark papper
är det enda som finns kvar
av det som vi hade
och våra minnen

En bruten penna
för att minnas våra dagar
När det var bara du och jag
ensamma tillsammans

Ett slitet häfte
med alla tankar på pränt
Ett hopp om att en gång
gå tillbaka igen

Ett halvt ark papper
som jag lägger i elden
så det nu blir till aska
Precis som du




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-06-02 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson