Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen bort


Lurar världen en stund.

Allt är som vanligt.

Sida vid sida.

Är det verkligen din avsikt?

Lurar dig med en kram.

Pratar som igår.

Ljuger mig själv en frist.

Skrattar åt något av tusen skämt.

Undrar. Undrar. Undrar.

Vet du ens om,
hur mycket du har förirrat mig?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-19 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol