Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att komma med alternativa förklaringar till helt vanliga ord. Fler gemen eller 'gemene man'. Att kvinnor skulle söka alternativ kunskap frivilligt är ju bara löjligt. De rör sig bland 'verklighetens människor'.


Förklarade ord 2018 01 19 Transport (II)





Trans Port
-
Port vilken är stadd
i ständig förändring.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-15 23:43



Bookmark and Share


  danne //
En kultur krock där fel sitta i rockärmen att lista ut vilka kort är spelade av femtiotvå möjliga i fall de tre döljer sig som i vanliga fall er bort lr glöms i ärmen förvisso en joker kan onekligen trans portera sig nej mer byta skepnad så vad spelar kön för roll egentligen om delat kort är redan lagt på kant i texas holde m ett påtagligt fal l för vår bästa Watson element är t id att reda ut sanningen vilket persiskt spel det än är har mellan öst ej re ligi öst förteck en..
något sammel surium
mitt kära lodjur
kunde ej motstå att gnida orden lite.
Mvh Danne trevlig helg
2018-11-16

  lodjuret/seglare VIP
Idíotiska förklaringar om vad som är vad i den ismiska världen, det gränsar väl till satir och en del annat. En del människor som vill ha svar ur andra människor kommer gärna med uppenbara felaktigheter, så att svar på den sortens provokationer blir just informativa... (exempel tv-serien Sherlock, som visats både bär som där i olika tevekanaler) Här är det ett möjligt sätt att få kommentarer... 'Berätta vad som helst, bara du inte skriver om det som är 'sant'...' Replik sagt av en kändis som fruktade att veckopressen plötsligt skulle börja frångå sin tradition att 'hitta på', eller i vilket fall ha en som högst egen uppfattning om 'saker och ting'...
2018-11-16

  danne //
En kompromisslös kom pro miss lös
kan lätt bli till ett drev av för-vecklingar, där det ena till det andra blir kitel full, röran ingrediensen kan vara individuellt av smak o tycke, så även om syster,bror å den nu förnimande nya terminologi hen kan ingå i
. En blev lite frestad att ingå i denna portales de triomphe som lätt blir ett minne blott
2018-11-16

  Nanna X
Det skulle kunna vara en kombination, en slags teleport med gångjärn smorda med portvin som transferrerar den som öppnar den till en annan värld?

Vill tillägga att jag är en kvinna som studerar teoretisk filosofi och intresserar mig för tänkbara alternativa världar. Jag spelar även spel som bygger på sådana världar (fiktiva) helt frivilligt och hoppas att din generalisering om att kvinnor enbart rör sig bland "verklighetens människor" bara är en av dina provokationer, inte ett allvarligt menat påstående?
2018-11-16

  Gunwale VIP
Eller vin med viss effekt?
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP