Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaba

gud släppte bomben
med en tyst minut
som fortfarande framkallar
skriket i glashuset

satan sopar ihop skärvorna
lägger färdigt pusslet
och begraver trädgården
i den stora svarta stenen

som vi alla
har inom oss




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-19 20:19



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson


Dramatiskt och vackert om religiöst hyckleri!
Gillar särskilt
"den stora svarta stenen
som vi alla
har inom oss"

Mångtydigt och mystiskt
och välgörande profant



2018-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
Kaba finns i Mecka.

2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson