Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo. En sorts tänkt och känslosam upplevelse av teknik. Det fanns förut böcker, som var gula, hette något i stil med 'for dummies'. En hel serie av dem. De översattes till olika språk dessutom. Bara att de var för svåra för mig att förstå.


Något litet av in struktion





Dum-pad.
Surfplatta som del av verktyg.
Eftersom det är en korsning mellan telefon och dator.
Något större än en telefon.
Något mindre än en vanlig dator.
Lagom åt den som tröstar sig åt
att inte förstå sig på vitsen
med att använda
eller inneha en så kallad 'smartfån'.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-20 00:18



Bookmark and Share


  ULJO
Bra på alla sätt men lite stor att ha med sig i fickan.
2018-01-20

  Fulbergarn
ha ha jag stirrade en stund innan jag insåg ...
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP