Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERGET ÅNGEST

BERGET ÅNGEST

Att åka ner för berget Ångest
det är slalom i huvudet
dessa portar du ska igenom
dem slår dig nästan i ansiktet

Vad finns där nere vid målet
är jag tokig eller blir jag
man försöker åka ifrån sin ångest
men det är helt omöjligt
nu blev det lite lättare
men jag vet snart är denna
färd på gång igen.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 326 gånger
Publicerad 2018-01-20 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj