Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten


Har förvandlats till ett förskolebarn.
Hjärtat slår oroligt när du går,
men du lovar att inte försvinna.
Det slår ändå.
Jag vill slå, de andra som försöker leka.
Söker dig med blicken, följer som en svans.
Klockan slår och vi promenerar hem.
Om natten får jag sova ensam.
Vaknar och vet
att idag ska vi ses igen,
idag ska vi skiljas
ännu en gång.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-22 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol