Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjockt

ensam bland typiska typer
Dom köar till bankomater, trampar luft, bär saker, går fort, mobiler

Å hundarna vad e grejen liksom?

Utanför ICA COOP sitter en fast

Aspar upp några meme med receptpillren

Dom e djur men fan de e vi med
Fokar på kopplet kopplar av
Gör kaos fan ja gört släpper
avkopplade jycken sprintar fri
hoppar skuttar flyger
Kopplet lika fritt som hunden kränger efter

Jag grinar fast Ritaline inte tagit nåt än
-fan jag funkar naturlycklig innefrånäkta




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 19:16



Bookmark and Share


  Respons VIP
En frihetskänsla och befrielse att läsa. Jag unnar både hunden och dess befriare det glada skrattet och den plötsliga lyckan.
2018-01-26

  KYREUS of Sweden
Bra!
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP