Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett av mina liv


Livet är avsnitt,
inte en böljande tråd.
Dörrar stängs brutalt
fönsterluckor öppnas mjukt.
Tack för den här sekvensen.
Som att det faktiskt finns
flera liv i livet.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-27 23:19



Bookmark and Share


  Fulbergarn
så har jag aldrig tänk, förrns nu
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol