Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den obekväma tjejen.

Dem hatar mig lite.
Inte fullständigt, några droppar på ytan av sinnet.

Orden lyser igenom pannbenen.
"Du gör mig obekväm"

Det ligger en läderrem virad runt alla våra halsar som stryper luften ur oss varje gång den ena hatar den andra lite.

Men jag vägrar trösta deras oro.
Inför risken att jag kanske har rätt att vara girig.
Mer girig än vad jantelagen bestämt är måttet.

Låt dem hata mig.





Fri vers av Nerdissta
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-28 03:12



Bookmark and Share


  Svart svan
Det är inte ofta den kvinnliga naturen tar sig så begripliga uttryck som ovanstående textrader...oftast är den beklädd intill oigenkännelighet, men här visar den en mer äkta sida...bra formulerat.
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta