Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeten 'Kerstin skriver' inspirerade till kommentaren. Texten är från januari 2018.


Kritik på en text (1826) bara ord




Beroendet och kärleken
till udda texter
kommer nog alltid jaget
att sugas med
i vattnets virvlande sång.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-01 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP