Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan

 

Du är så otålig
Klockan går för sakta
Du ringer på sjuksyster
Du vill ha en annan, en ny
Hon skrattar och går
Men tiden går inte
Den tickar i öronen
Nedslående
Som en nedräkning
Sista slagen i livet
Men står ändå stilla
Du vill ge den en omgång
Ordinera nåt uppåt
Men tiden är svårdiagnostiserad
Så vi flyttar tiduret ur fokus
Stunderna blir stillsammare
Nuet mer närvarande
Tålamodet talar
Men en stund senare ser du den igen och skakar på huvudet
Utbrister: Har du sett vilken märklig placering!
Att det var vi gick dig förbi

Klockren lösning för båda
Igår var batteriet borta och klockan låg i en låda
Långsamt laddas nu dina
Underbara fina




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-07 13:16



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Det sista på klockan.
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP