Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Less is more


Följ ditt hjärta

Att följa sitt hjärta är en resa

som inkluderar smärta

För att nå din dröm

behövs sömn

För det är i nattens värld

som du blir lärd

Under en sprakande magisk färd

Får du visdomens svärd

Kunskapen kommer från drömmarnas gud

Han visar dig i en magisk skrud

Solen får dig att vakna upp

och du inser

Att allt ditt vackra väsen kommer ifrån ditt inre

och allt kapitalistiskt yttre betyder mindre

Din själ behöver inget mer

än ett hjärta som ler




Fri vers av Sockerflickan
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-30 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerflickan
Sockerflickan