Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av kapitel 5 i Stjärnflickan


Verktygslådan

Jag växte upp utan några verktyg alls.

Verktygslådan blev tom.

Smaka på den.

Jag har ingen aning om hur jag ska vara förälder mer än vad socialtjänsten har lärt mig.

Jag vet inte hur jag ska vara en partner mer än vad min far har lärt mig.

Jag vet inte hur jag ska ta hand om mig själv mer än vad mina föräldrar lärt mig.

Jag hatar allt.

Jag hatar att inte veta någonting.

Jag hatar att inte känna någonting.

Hur har jag överlevt är en gåta.

Även för mig.




Fri vers (Fri form) av Sockerflickan
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-30 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerflickan
Sockerflickan