Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånen


Månen är full!
Berusad och vit
Stiger den stilla
Betraktar likgiltigt jorden
Denna vackra jord
Som vi har sargat, förgiftat, skändat.

Men, vad vet månen om det?
Nej, den är helt omedveten
Bara snurrar runt jorden
Denna vackra blå planet.




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-30 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP