Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en sång

På tröskeln du stod
huset var, i en
mellansvensk stad.

gråten i strupen
gjorde det svårt
att dricka koppen
med rykande The

handen borde lyfts
glatt till avsked
han fick gå

Tårar blandar minnet
med honungsdoft
så snäll han var ändå
som kärlek aldrig fick.

© Bosse 1 februari 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten