Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Profeten

 

Jag körde på de otrogna!
.
.
.

Jag!
Körde!
På!
De!
Otrogna!

.
.
.

JAG!
KÖRDE!
PÅ!
DE!
OTROGNA!
.
.
,

profetens självmordbommbare sade i rättegången 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2018-02-01 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP