Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Jag vet att ingenting
kan tas tillbaks
Allt som förlorats
är nu krossat glas

Om jag backar
skär glaset upp
alla såren.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-22 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni