Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pre kambrium

Nuts kvartär blir osagda
efter familjespelets
slamkryp
Varför hoppar loppor
ingen ser ändå fotspåren.

Trillingnöten doldes bland
julpapper, spara årets modeord
ett hårt virke i lådan
någon blir glad i framtiden.

Vi dansar runt granen
glädjen står högt i taket
midsommar väntar senare
när tiden blir mogen och
äppelträden är nybefruktade.

© Bosse 2 februari 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 02:29



Bookmark and Share


  objekt3
tjugondaknut

och
för att suga blod
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten