Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattens murar

 

FAST!
FAST!

Vid nattens MURAR är jag och evig buden

Jag får ingen tid för sörja mitt liv
Jag får all tid för ensamheten

Och få inget övertid

På avstånd!
På närastånd!

Talar vi vid jag och mig själv

Tungtbelagda av ensamheten
Tungtbelagda av tystnaden

Ställer vi klockan tillbaka

Vem vet?
Vem vet!

Och kanske aldrig vet!

Skulden är så blytungt att jag klarar inte av bära det
Skulden på flykt för livet gnager i min själ

Smärtsamt!

Nattens murrar …. Höga tider
Nattens murar … dystra tider

Nattens murar …. Eviga stunder

Och jag!
Och mig själv!

Och ingen annan människa!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-02-02 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP