Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunch talk...

Undrar i snart påkommen lunchtid
vi har så många banker i dag.
Tänk bara vilken nytta vi har
av flyktbanken i paradisisk miljö.
Flyktad skatt bevars, kan döljas
på någon ö i stilla miljö.

Glöm bara inte den nyttiga banken
dit vi sunda renlevnadsmänniskor
kan lämna blod. Samt öka på vår kassa.

Kan man tänka att spermabanken som
även den gör nytta för alla blyga
som vill ensamt smyga. Kan det vara en
sparkampanjs nytta för starka gener.

Men en mycket behjärtansvärd bank,
bortglömd av alla.
Kanske skulle vara bröstmjölksbanken
daglig avtappning mot god betalning.
Detta blir ändå kanske ett fattigdoms otium
och ändå lite könssegregerat skämmigt.

© Bosse 2 februari 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 11:02



Bookmark and Share


  objekt3
Gratis är gott?
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten