Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att leva


Längtan

Som om tanken darrar i mörkret
den är undanträngd
men finns ändå
hoppas och dröm
trots allt är det bara en tanke
en längtan
att det går över är säkert
men nu
ger det huvudet ingen ro
tankarna snurrar
och det finns inget säkert




Fri vers av potion
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-06-03 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

potion
potion