Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med mig


Ensamheten

Ensamheten är ett sällskap
jag skapar mig själv
de jag möter
vet att säga det rätta
och även mina svar äger en sanning
i ensamheten
i min egen värld
kan jag allt
och jag önska inget hellre
än en stund i mitt eget sällskap




Fri vers av potion
Läst 154 gånger
Publicerad 2006-06-03 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

potion
potion