Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet runt ett finger


Livet runt ett finger

en påminnelse

på att cirkeln är oändlig liten




Fri vers av Minona
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 11:58



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tycker om, mycket bra.
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona