Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"You deserve something you don´t have to question. You deserve someone who is sure of you." r.h. Sin


var? där jag får svar innan jag stänger mitt fönster

hallå!

ropar ut i skogen

hallå!

jag är här

ensam

min familj

jag ropar på er



stänger fönstret

är inte trött

diska?

fixa mitt hem

ensam

slutar ropa

ingen svarar

frostar av frysen

ensam

köper ugnsrengöringsskum

skurar

ensam

tråkigt

bär till tvättstugan

ensam

så är det när jag inte jobbar

ensam

behöver kärlek och gemenskap på mitt jobb

var?

där jag får svar

innan jag stänger mitt fönster

"Stop waiting for people to meet you half-way. meet yourself at both ends of the table & those who are meant to eat with you will show up, whole too. love grows where love is recognized." Malanda




Fri vers av Ess VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-03 22:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar privat.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP