Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vers om dig

Jag överdoserar på dig
Hög på din lukt
Dina kyssar rusar genom mina vener
Injicera mig med din kärlek




Fri vers av AnanasJessica
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-05 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnanasJessica
AnanasJessica