Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmen

Hur vi än gör
så vet vi inte hur det slutar
och det är det
som är charmen
med

LIVET




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-06-03 19:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja men visst!!!!
2006-06-03

  Cris
mmm...(som en imiterad Silvia skulle säga)
de tyycher jag är välldigkt charmigt
*skakar lite på lockarna* ;-)
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan