Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är

pleurainfiltrat
bilateralt;
intravasalt,
överallt




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 15:04



Bookmark and Share


  Stay Golden
Bless
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver