Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte hela vägen

Kylan har limmat fast det snövita
Och klätt skogen i vinterskrud
Vi färdas genom vår norrländska natur
Vi är samspelta

Men bakom återklang
Lurar en lögn
Och bortanför komposition
Pågår en kamp

För utanför radarn, när lördagsnatt blir dag
Och värmen från kroppar och kamin slocknat
Då ringlar all harmoni som sista rök
Ur övergivet hus

Då är jag hemma igen och där är aldrig du
Utan han som det gör ont att vara utan




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-06 01:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Inlevelsefull
Dikt komposition!

2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP