Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen...

Värmen pulserar mot din taniga kropp,
väggen bakom av korrugerad plåt
återkastar obarmhärtigt solens hetta.

platsen i ditt liv är utmätt
med en tiggarskål
hoppets pappersbägare
i ett land utan nöd

Likgiltigheterna passerar med
högburna huvuden, stressande
med glädjen fångad i bag-in-box
ännu en dag förflutit händelselöst.

© Bosse 6 februari 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-06 23:49



Bookmark and Share


  H.C.B
ja dagarna flyter på men äro inte alltid händelselösa men dock ganska så ofta. Jesus drack vin.
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten