Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesfrag...

minnesfragment från parkerad bil i vinterkyla

Otrevligt att sitta och vänta bakom frostig ruta
grindarna öppnades inte till bangården
klockan blev mycket.

Nu kommer vi att få springa för att komma fram
min lilla vän lät orolig.
Nej sa jag försiktigt avvaktande.
Vi ska åka med tåg men grindarna är vägen.
Ska vi klättra över då.

ett minne mer eller mindre

Vad betyder det för helheten
vi klättrar inte över vi klättrade under
vi kröp som daggmask mellan syllarna
som var ruttna.
När vi till slut kom upp på andra sidan
så hade tåget kommit vi kunde gå ombord
allt var lyckligt och den lilla sagan tog slut.
© BoN




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 06:32



Bookmark and Share


  objekt3
Med batterikablar alltså
2018-02-07

  objekt3
jag tänker att lastbilar dödar bilar
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten