Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inflytande

 

I våra mörke tider,
Söker vi svar
Söker vi någon att skylla på

Det kan vara en familjmedlem
Det kan vara en granne
Det kan vara en vän

Och det kan vara alla
Eller någon av dem
Och kanske ingen alls av dem

Då skyller man på livet
Himmelen
Och Gud

Våra tider
Våra mörker
Våra mörka tider

Är våra egen skapelser och ingen annans inflytande




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-02-07 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP