Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans metamorfos

 

Jag förändras så fort
Växer ur mig själv från dag till dag
Jag blir mindre när jag blir större
Ryms i alla rum
Behöver inte trängas längre

Jag håller hjärtat i handen
Och står hudlös
I huvudlösa situationer

Hemligheten ligger i spåret
Finn och följ det som pulserar
Då hittar man genom labyrinter
Och all frost utanför ditt fönster
Försvinner




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-02-07 13:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hon fyllde upp varenda tum av mitt rum.
2018-03-06

  Monika A Mirsch VIP
Sällsynta associationer i inspirerande kombinationer!
2018-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra skrivet!
2018-02-12

  DominiQueen
ÄKTA poesi med mening och magiska metaforer... Magnifikt! Tack
2018-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en underbar ordkonstnär, som skriver livet i tänkvärda ord och meningar. Man vill tränga in i skeendet.
2018-02-08

  Nanna X
Känner igen mig. Viktigt att vårda sin egen kompass, tro på sitt rätta norr. Det där pulserandet är väldigt smärtsamt ibland, bara...
2018-02-08

  Blomma-Stjärna VIP
så fint...

håller hjärtat i handen
hudlös
i huvudlösa situationer

- sista versen läser jag om flera gånger - finn och följ
det som pulserar


2018-02-07

  Salvation Pepper
Observant om växandet.

Snyggt.
2018-02-07

    Sefarge VIP
Läcker ordlyrisk
Jongleringskonst.
Av högsta
KattenKin
Klass
:}

2018-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Själv blir jag större när jag blir mindre.
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP