Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att skriva om till synes 'futtigheter', behärskar i stort sett vilken storhandlande som helst i branschen av igår. Få saker attrahera så mycket som en mans absoluta tillkortakommande, utanför sitt specialområde, sin specialitet.


Ibland är illa minne en god sak...





...det har kunnat få människor, om än inte annat, så åtminstone i böcker, sluppit undan upplevelsen av att bli mördade. En sådan trist och irriterande sak som att behöva bli mördade av sådana triviala ting som att plötsligt dra sig till minnes var och när den eller den var 'där'. Du vet som den där gången på en restaurang det kom fram en 'vilt främmande människa' och påstod att du 'känt henne i ett som annat liv'. För sådär en två eller tio år sedan. På en gata i metropolen Landskrona, eller var det kanske under en resa med buss till Halmstad, i södra delen av Sverige?




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2018-02-07 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP