Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ångestfylld dag

 


Fylld av ångesten
Jagad av ångesten

Fylld av förvirring
Vilar utan distent

Fylld av ensamheten
Uppfylld av tystnaden

Leker sorg
Äter sorg

Sover ensamt
Vaknar ensamt

Smak av skit börjar min dag
Lukt av skit sluter min dag med

Varför?
Varför?

JO!
Ett liv utan liv!

JO!
Ett land utan identitet!

Jo!
En dikt utan skugga

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2018-02-08 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP