Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smakar på…

 

Vänder på!
Luktar på!

Min aska!

Smakar på!
Klämmer på!

Min aska!

Sörjer med smärta
Gråter med smärta

Min aska!

Ensamhet!
Jag och den förlorade liv

Min aska!

Dikter som doftar aska
Ask som dofter poesi

Min aska!
En ikon för omänskligheten

Min aska!
En idol för ensamheten



 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2018-02-08 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP