Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 8.2-18

Räfflad isig väg
på bussresa mot stan
omskakande




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-08 14:16



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jaa....du fick en fin haiku på din resa
2018-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Ja, och ständig olycksrisk!
2018-02-09

  Anya VIP
Jaa vägarna är sannerligen som tvättbrädor nu. Bra poetat här. Hoppas diktarjaget fick en bra tur till stan i övrigt.
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP