Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill låna din hand

Jag vill låna din hand
kyssa den med slutna ögon
hitta vägen till ditt centrum
följa dina mjuka linjer
finnas på ditt berg
i din flod

Jag önskar slicka dina läppar med ro
drömma magiska drömmar av njutning
där dörrar och väggar inte finns
där solen blir taket
där solen blir golvet

Bakom hjärnans scen
svävar jag
i din boning med naiva rörelser
och försöker uppleva din hud
utan att vara skräckslagen






Fri vers av Minona
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-08 17:18



Bookmark and Share


  Stisse
Vackert och sensuellt. Tycker om "bakom hjärnans scen" det är fin bild. Men det finns flera fina bilder. Bra skaldat.
2018-03-23

  Janina Kaminska
Fint skrivet. Känslosamt.
2018-02-09

  DavidM VIP
Sensuellt skriftat med en slutrad som byter stämning.
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona